مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام. بنده مدت شش ماه سه روز سابقه در جبهه را دارم در اواخر جنگ تحمیلی ایا به من حقوقی تعلق میگیره یانه من هیچ گونه حقوقی از هیچ جای دریافت نمی کنم چون کارگری ساده هستم بجز همین یارانه که برای همه میدهن اگه تعلق میگیره باید به کجا مراجعه کنم باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تعلق می گیرد و باید به یگان خدمتی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به امور ایثارگران مراجعه نمایید و درخواست کارت ایثارگری را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق امور ایثارگران پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری نمایید اگر آیین نامه هایی دارند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعلق می‌گیرد، به یگان مربوطه مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید