مشاوره حقوقی رایگان - پسوند فامیلی در کنکور

سلام وقتتون بخیر. من پشت کنکوری هستم و اخیرا پسوند فامیلیمو برداشتم اما یکی از دروسمو پاس نکردم و مونده برای خرداد، قبلا هم کنکور دادم، حالا سوالم اینه که من که قبلا با پسوند کنکور دادم الان مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی هنوز دیپلمم رو نگرفتم میتونم اقدام کنم که دیپلممو بدون پسوند بگیرم؟ یا اینکه اگر امکانش نباشه و خرداد ماه دیپلمم روبا پسوند بگیرم چطور میشه؟ اون موقع باید تو کنکورم با پسوند شرکت کنم؟ خیلی گیج شدم، ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است برای اطمینان بیشتر از کارشناسان اداره ثبت احوال پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مدارک هویتی شما بدون پسوند صدور گردد می توانید با اطلاع این امر به مدرسه و آموزش و پرورش درخواست نمایید مدرک دیپلم شما بدون پسوند صادر گردد ، البته در صورتی که مدرک صادر نشده باشد،
در حالت کلی از این بابت نگران نباشید ملاک کد ملی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما برای برداشت پسوند اقدام کن مشکلی پیش نمیاد