مشاوره حقوقی رایگان - احداث انباری در مشاعات

سلام
سازنده بر خلاف نقشه و پروانه در مشاعات طبقه همکف،زیرزمین و راهرو طبقه آخر اقدام به احداث انباری کرده. دادخواست قلع و قمع و تخریب میشه داد یا خلع زد هم لازمه . کیفری بدیم یا حقوقی؟ممنون

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در این گونه موارد قطعاً باید قرارداد سازنده و مالکین مورد مداقه قرار گیرد ممکن است نسبت به موارد فوق تعیین تکلیف شده باشد در غیر این صورت تنها جبران خسارت وارده به علت عدم انجام تعهد را میتوان دادقلع وقمع بنا و تخریب در موردی ازست که شخصی در ملک دیگری برای خود اقدام به احداث بنا نماید خلع ید نیز در مواردی است که طرف ملک شما را تحت تصرف قرار داده بنابراین هیچکدام از مواردی که شما فرمودید راهکار جاری شما نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می شود از طریق شهرداری پیگیری کنید.