مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن ایدی شماره ی دیلیت اکانت شده از تلگرام

سلام در DataExport تلگرام من چندین شماره موبایل دیدم که نوشته Deleted Account شده اند دلم می خواد ایدی قبل از دیلیت اکانتشون را بدونم که کیا بودن-
در مواردی که ایدی را یادم هست جلوی پیام خودم مثلا به user ....... دیلیت اکانت موجود هست و باز من نمی دونم شماره ی اون فرد کدام یک از شماره های موجود در بخش کانتکت DataExport بود
لطفا راهنماییم کنید این ها را با هم متچ کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اطلاعي در اين خصوص ندارم