مشاوره حقوقی رایگان - عدم انحصار وراثت

باسلام. پدر ما قطعه زمینی را بعد از انقلاب از هیات هفت نفره دریافت کرده الان که بیش از بیست سال از فوت ایشان میگذرد برادر ما سندی را مطرح کرده است که مستقیما زمین را از مالک خریده است درحالی که هیچ انحصار وراثتی صورت نگرفته . سوال این است که از کجا باید اصل سند و یا نسق را به دست آورد و آیا اصل آن نیاز به حکم قضایی دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اراضی واگذاری توسط هیات 7 نفره اداره امور اراضی جهاد کشاورزی نیاز به نسق ندارد

و این اراضی تا قبل از صدور سند مالکیت قابل انتقال به دیگری نیست ولی به ارث خواهد رسید

و برای اخذ سند مالکیت شما باید به اداره امور اراضی مراجعه نمایید و باید ابتدا انحصار وراثت نمایید و سند مالکیت اراضی به اسم وراث صادر خواهد شد اگر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما اول باید ان مدرکی که نشاندهنده مالکیت پدرتان هست را پیدا کنید اگر نشد برید استشهادیه تهیه کنید بعد شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق امور اراضی جهاد کشاورزی پیگیری کنید