مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

سلام. بنده سال 86 زمینی خریدم و پنج سال پیش پی دیوار باز کردم و بلوک ریختم به زمین.حال همسایه من با نسق زمینش آمده میگه این زمین مال پدرمان بوده و ورثه است تقسیم نکردیم .و شکایت کیفری کرده .کارشناس سه نفره پول ریختم و آمد و من استشهاد محلی و دو شاهد و نقشه هوایی ده سال را آوردم که این زمین 16ساله در تصرف من است ولی کارشناس گیر داده از اون شخص که خریدی نسق بیار و هر چی بهش میگم چون سومین نفر من خریدم و اونا زنده نیستن و اصلا نسق نمیتونم پیدا کنم باز نسق میخواد.و تازه فهمیدم از اون شخص که من ازش زمین خریدم قبل من سال 83در اداره شهرسازی پرونده تشکیل داده برای تفکیش زمین و تمام کارای اداری را انجام داده اون زمان .حال این پرونده شهرسازی اثبات میکند در دادگاه که مال اون شخص بوده و فروخته به من .آیا پرونده شهرسازی مدرک حساب میشود. ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که اماره قضایی می‌باشد اعتبار دلیل را ندارد ولی کمک می‌نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
موثر است و شما میتوانید به آن استناد نمایید

شما باید لایحه تخصصی تنظیم و برای دادگاه ارسال نمایید و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به عنوان نمی توانید استفاده بفرمائید لنا بعنوان یک اماره میتوانید مورد استفاده قرار دهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است