مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو نقل و انتقال بابت چک

سلام بابت چک که به عنوان ضمانت دادم در وجه حامل شخص طلبکار چک رو داده به شخص دیگر برگشت زده و توقیف خودرو بابت نقل و انتقال گرفته همسرم به عنوان ضامن پشت چک رو امضا کرده و ماشین هم به نامش هست در ضمن تسویه کردم و هم رسید دارم و هم شاهد ولی هیچ اقدامی نمیکنه بابت رضایت دادن و رفع توقیف باید چیکار کنم.

پاسخ ها :

یک وکیل

باید تسویه حساب یا رضایت در مرجع توقیف کننده ثبت میشد وگرنه اعتباری ندارد. بهرحال آنجا بروید تا به ادعای شما رسیدگی شود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سختي كار رو بايد از طريق سايت تقاضا كنيد و نيازي به وكيل يا تخصص خاصي نداره چون توسط كارشناسان اداره مار و تامين اجتماعي و كمسيون تصميم گيري ميشه