مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام
من دختری 26 ساله هستم که پدرم رو کشتن میخواستم ازتون بپرسم که من اگه درخواست دیه کنم اما پدربزرگ و مادربزرگم درخواست اعدام کنن تکلیف پرونده چی میشه؟ قتل با تعداد بالای ضربات چاقو انجام شده

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در اینصورت ورثه ایکه خواهان قصاص هستند(پدربزرگ ومادربزرگ) باید سهم دیه ایکه به شما تعلق میگیرد را به شما پرداخت نمایند تا قصاص صورت بگیرد .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پدر و مادر بزرگ شما باید سهم دیه شما را پرداخت و سپس حکم را عملی سازند

یک وکیل

اگر قتل عمد باشد شما میتوانید 3 کار بکنید
1- با گرفتن دیه به میزان سهم الارث خودتون رضایت بدهید
2- کاری به مبلغ دیه نداشته باشید و مثلا بگویید اگر 500 میلیون دادید رضایت میدهم
3- برای رضای خدا رضایت بدهید و هیچ چیزی دریافت نکنید یا به مبلغ کم راضی شوید .
البته مهم توافق با خانواده قاتل هست . مسلما خانواده متهم برای گرفتن رضایت با شما صحبت میکنند.