مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری سهم الارث قبل از انحصار وراثت

درود.وراث می توانند قسمتی از سهم الارث یا همه سهم الارث را قبل از انحصار وراثت به دیگری واگذار نمایند؟مثلا همه وراث قسمتی از سهم الارث یا همه آن را قبل از انجام انحصار وراثت به دیگری واگذار نمایند و انتقال گیرنده از نظر قانونی مالک شناخته می شود؟گاهی بنابر ضرورت،همه وراث قسمتی از سهم الارث را قبل از انحصار وراثت می فروشند چون به پول نیاز دارند.چنین معاملاتی از نظر قانونی صحیح است و انتقال گیرنده مالک محسوب می گردد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید که ابتدا می بایست انحصار وراثت انجام گیرد سپس مالیات بر ارث پرداخت شود و سپس انتقال صورت بگیرد اما قبل از آن با توجه به قرارداد تعهد مستندات نیز می تواند امکان پذیر باشد