مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

درود وقت بخیر بنده مادرم 3 ساله پیش در اثر کرونا فوت شد خواهرم اسناد خانه مادرم رو برداشته واصلا نمیاورد برادرم هم در خانه نشسته واصلا درب را به روی هیچ کس باز نمیکند با این تفاصیل با کلی دوندگی و استعلام و.... توانستم نامه تقسیم ترکه و استعلام ملک را بگیرم و دادخواست جدیدی دادم مبنی بر درخواست حق سهم خودم یک جلسه هم دادگاه رفتیم اما 5 ماه از موضوع گذشته آیا راهی هست بتوانم زودتر به حق خودم را بگیرم یا با همین برگه تقسیم ترکه می‌توانم سهم خودم را واگذار کنم به شدت نیاز مالی دارم و مستاجر هستم خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با گواهی انحصار وراثت شما میتوانید به طرفیت بقیه وراث دادخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث هریک از وراث را دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع را حضورا از طریق شعبه پیگیری نمایید
و میزان سهم الارث شما مشخص خواهد شد
و سند مالکیت جداگانه صادر میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کمی بیشتر شکیبایی کنید. تا زمانی که از طریق مرجع قضایی تعیین تکلیف نهایی نشده باشد نمی‌توانید به انتقال دست زنید. گرچه می‌شود که این موضوع را در قولنامه که با طرف مقابل منعقد می‌کنید اشاره کنید تا وی نیز از تبعات این معامله باخبر باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گواهی انحصار وراثت بگیرید و بعد می توانید دادخواست تقسیم ترکه بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا انحصار وراثت کنید .