مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار بیعنامه دستنویس قبل از حصر ورثه

با سلام مادربزرگ بنده سهم الارثش از خونه پدریمون که سند رسمی داره رو با بیعنامه دستنویس که توش نوشته ثمن رو فی المجلس دریافت کردم به ما واگذار کرده البته تاریخش سه چهار روز قبل از اومدن جواب حصر ورثه اس. اعتبار داره یا باید حتما بعد از تاریخ جواب حصر ورثه می بود؟

پاسخ ها :

علی یاری

جناب آقای علی یاری :

سلام،به عنوان سندعادی شمامیتوانیدبه اون استنادکنیدودارای اعتبارهست وگواهی حصروراثت هم ملاک نیست به محض فوت مورث مالکیت ورثه به نسبت سهم الارث برترکه مستقرمی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند اموال خویش را تحت هر عنوان منتقل نماید منع قانونی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مبایعه‌نامه به صورت دقیق تنظیم شده باشد و تمام شروط در مبایعه‌نامه ذکر شده باشد معتبر و قانونی خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر قبل از اخذ گواهی نیز می تواند سهم خود را انتقال دهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه مشکل ندارد اما بهتره ببرید دفتر اسناد رسمی اقرارنامه رسمی ازش بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت چه سند دست نویس باشد و چه سند رسمی باشد هر دو دارای اعتبار و ترتیب اثر دادن است و به همین دلیل هیچ خدشه ای بر سند مورد اشاره وارد نمی باشد .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لازم است از دادگاه تنفیذ ان را بخواهید ضمن دادخواست جداگانه

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

ارث از زمان فوت مورث برای ورثه قطعی میشه و ارتباطی با برگ حصر وراثت نداره و انحصار وراثت صرفا جهت شناسایی ورثه و طی تشریفات است و به محض فوت مورث سهم هر ورثه از ارث محقق میشه

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام اعتبار دارد هرشخصی قبل از فوت هرگونه تصرف حقوقی را می‌توانددراموال خود داشته باشند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه در چه وضعیتی بوده است قبل از مرگ حائز اهمیت است

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور
سلام. همون اقرار وامضاء کفایت می کنه

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
سند دارای اعتبار می باشد ومی توانید به آن استناد نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

آن نقل و انتقال در صورت جمع سایر شرایط مانند معلوم بودن ثمن و قسمت فروخته شده یا مبیع و مهجور نبودن طرفین عقد دارای اعتبار است البته شما باید ابتدا دادخواست اثبات مالکیت و سپس تنظیم سند بدهید و این موضوع نقل و انتقال ارتباطی با حصرورثه ندارد و طرفین هر زمان می توانند اقدام به انعقاد معامله مال موروثی نمایند

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

سلام
تا میزان سهم الارث مشخص شده در گواهی حصر وراثت معتبر هست

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

در صورت داشتن شرایط اساسی صحت معاملات موضوع ماده 190 قانون مدنی صحیح می باشد.

علي  خزائي

جناب آقای علي خزائي :

سلام
چه قبل وچه بعد از انحصارت وراثت فرقی نداره اصل این هستش که سهم الارثشون را فروخته اند انحصار وراثت فقط سهم وراث را معین می کند ولاغیر

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مشکلی ندارد چرا که از تاریخ فوت مالک محسوب می شود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر همه ورثه امضا کرده اند مشکلی ندارد