مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه و خانه

با سلام من حدود چهار ماهه با خانومم بحثش شده و ایشون رفتن منزل پدریشون و حالا درخواست کرده برام خانه ای جدا بگیرید و نفقه منو پرداخت کنید وگرنه اقدام به طلاق میکنم. من الان یه سربازم و در طبقه پایین منزل پدریم سکونت میکنم و الان شرایط کاریم و حقوقم طوری هست که نمیتونم منزل جدا بگیرم. حالا به نظر شما من چه کار کنم که به ضرر من نباشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید رضایت ایشان را تحصیل کنید درصورت شکایت کیفری ممکنه به حبس محکوم شوید