مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد

سلام یک سال پیش شخصی از من شکایت کرد بابت توهین و افترا و تهدید که بنده از نظر افترا منع تعقیب شدم و تو تهدید برائت و تو توهین شش میلیون بریزم به حساب دولت ،مجدد رفته طرف شکایت کرده با همون مضمون توهین ،افترا ،تهدید ،قذف و با همون ادله ها تو یک شعبه دیگه،این خانم تو شکایت خودم محکوم شده به ضبط صدا مخفیانه و تهدید حیثیتی و افشای اسرار و افترا که هنوز حکمش نیومده بجای رضایت من مجدد رفته شکایت ثبت کرده ایا مگر امکان هست رو یک پرونده که رسیدگی شده و حکمم صادر شده و تسلیم به رای هم زدم مجدد تو یک شعبه دیگه شکایت کنه ؟ایا اگر رفتم پیش دادیار کیفر خواست این خانم و حکم قاضی که براش در نظر گرفته شده و حکمی که قاضی این خانم برام در نظر گرفته و شماره پروندشو اعلام کنم تو همون مراحل اول منع تعقیب می شم ؟یا اینم مجدد می ره بالا و باید جوابگو باشم ،این خانم رو همون ادله ها مجدد شکایت کرده و دست بردار نیست و هی برای من ایجاد ضرر و زیان می کنه چون من بخاطر این شرایط روانی یک سال اخیر زیر نظر روانپزشک هستم و حتی پرونده پزشکی هم دارم اگر بدونید منو با تهدید کشتن و زنده کردند و بعد اون تهدیدها دائم تشنج می کنم منی که هرگز سابقه تشنج کردن نداشتم و بخاطر این شرایط مجبورم هی وکیل بگیرم برای پرونده ها و سوال بعدیم اینه من می تونم بعد از حکمش که تهدید حیثیت و افشای اسرار گرفته برم ازش شکایت کنم بابت هتک حرمت و درخواست فایل صوتی و دریافت خسارت مالی و معنوی و شکایت بابت هی شکایت های مختلف با عناوین مختلف که یکبار رسیدگی شده این بار سوم که شکایت کرده ،بار اول رسیدگی شد و بار دوم دوست پسرش ازم شکایت کرد بابت همون پیامک ها که وسط راه ولش کرد و بار سوم این خانم مجدد شکایت کرده خسته ام بخدا

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی اگر بابت همان اتهامات باشه اون رای قبلی ره دادیار ارائه دهی تبرئه میشی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت مدارک خودرا به شعبه ارائه کنید