مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد بابت ضرب و جرح

سلام وقت بخیر بنده از شخصی شاکی بودم بابت ضرب و جرح عمدی که آن شخص محکوم شدند به پرداخت سه درصد دیه کامل که دیه را پرداخت کردند ، ولی آسیب دیدگی بنده بیشتر از آن مبلغ بوده و درحال حاضر میشود با جواب آزمایش نوار عصب و عضله که به تازگی از پزشک گرفتم که در آن به آسیب شدید بر اثر ضربه چاقو به گردن و آسیب دیدگی به عضله ی ذوزنقه ای گردن شکایت مجدد انجام بدهم در ضمن از روز درگیری تا کنون نزدیک به نه ماه گذشته و از روز مختومه شدن پرونده نزدیک به دوماه

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در خصوص ضرب و جرح ایجاد شده چنانکه سرایت نماید ولی دم یا مجنون علیه می‌تواند شکایت خود را پیگیری و در خصوص سرایت اقدام نماید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
از بابت جراحات جدید ناشی از آسیب سابق امکان اقامه دعوا توسط شما وجود خواهد داشت

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

بعید به نظر میرسد با توجه به جمع شدن پرونده کاری از پیش ببرید لیکن در خصوص اعاده دادرسی با یک وکیل مشورت کنید و مدارکتان را به ایشان ارایه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که آسیب‌هایی که شما متحمل شده‌اید در راستای آسیب‌های قبلی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که آسیب‌های جدید شما از جراحات قبلی است می‌توانید شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برگه پزشکی قانونی باید رویت شود دادگاه تشکیل و رسیدگی خواهد شد به شما نیز ابلاغ خواهد شد