مشاوره حقوقی رایگان - زوجه طلاق می خواهد

سلام
بنده همسرم زوجه بدون اطلاع قبلی خانه را ترک کرده و رفته خانه مادرش و دوهفته هست که رفته و طلاق می خواهد و هیچ بهانه ای ندارد و سرکار می رود که من می خواهم ایشان دیگر سرکار نروند و نمی خواهم ایشان را طلاق دهم باید چکار کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در اولین اقدام دادخواست الزام به تمکین بدهید.

اما در قانون ما طلاق دست مرد است اگر مرد شروط 12 گانه عقدنامه را رعایت نکند برای زن حق طلاق پیش می آید. در غیر از این موارد حق طلاق ندارد.

یک وکیل

شما نمیتوانید مانع اشتغال ایشان شوید مگر به حکم دادگاه آن هم درصورتی که شغل ممنوعه باشد. برای جلوگیری از طلاق هم نمیتوانید کاری کنید . باید رفتار خودتان را اصلاح کنید وگرنه هرگز کسی را نمیتوانید مجبور به ادامه زندگی کردن با خود نمایید