مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم قاضی اجرای احکام

سلام
ملکی را در سال 97 مبایعه نامه کردم.بنا بود در تیر 98 سند زده شود که تا الان نشده.
شکایت کردم و حکم محکومیت الزام به تنظیم سند و پرداخت ضرر و زیان مالی از سوی دادگاه صادر شد.
در محله اجرای احکام، چون فروشنده از طرف خود اصالتا و از طرف شریک خود (که مقیم امریکاست و در ایران زندگی نمیکند) وکالتا امضا کرده بود، قاضی اجرای احکام نظر داد برای شریک باید حکم غیابی صادر شود و باید یک سند وثیقه بگذارید (بجای آنچه مرسوم است مانند فیش حقوقی یا جواز کسب).
بدلیل ناتوانی در تهیه سند، اصل حکم هم معطل مانده و سند هم نزده باقی مانده است و هیچ راهی بنظر نمیرسد.

آیا راهی دارد که بتوان نظر قاضی را به همان فیش حقوقی بعنوان وثیقه برگردانیم؟

پاسخ ها :

اعتراض به حکم قاضی اجرای احکام