مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام. من صلح نامه دارم. با امضا وراث و وکالت نامه محضری. بعد دوسال شکایت کردن. با نظریه کارشناسی یک و 5 نفره. که به نفع من شد. و طرف مقابل با نفوذی که داشته توانسته. 3 نفره رو بگیره بعد تقاضا کرده به آگاهی و توانست من رو محکوم کنه منم بودجه نداشتم. برای گرفتن وکیل. الان حکم تجدید نظر برای من جعل و کلاهبرداری نوشته. و زندان آیا نمی‌توان کاری کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما می توانید تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر هیأت پنج نفره به نفع شما نظر داده باشد و اعلام کرده جعلی انجام نشده در این صورت دادگاه مکلف است طبق نظر هیات پنج نفره نظر بده مگر اینکه با توجه به سایر مدارک مشخص باشد که نظر کارشناس یا هیات کارشناسان برخلاف واقعیت است که در این صورت دادگاه به نظر کارشناس توجه نمی کند.
به هر حال شما می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسناد و مدارک شما باید بررسی شود توجه داشته باشد که حکم تجدید نظر باید خیلی زود رویت و بررسی شود البته نه صرفا حکم بلکه کل پرونده در غیر این صورت پرونده به اجرای احکام کیفری رفته و باید خود را به اجرا معرفی کنید و به زندان منتقل میشوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید این احکام و نظریه های کارشناسی را بیاریید من ببینم وقت مشاوره حضوری بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دلیل جدید دارید اعاده دادرسی را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که رای هیات 5 نفره به نفع شما باشد و ضمن آن به صراحت قید شده باشد که جعلی صورت نگرفته می توانید اعتراض نمایید چرا که اصولا باید مقام قضایی رسیدگی کننده بر اساس همان رای هیات 5 نفره حکم می داد ،
بهترین اقدام درخواست اعاده دادرسی تخصصی برای شماست
از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید تا در خصوص وکالت یا دیگر موارد به توافق لازم برسیم و اقدامات قانونی شما پیگیری گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای قطعی شده نه متاسفانه. پیگیر گرفتن رضایت باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون حکم قطعی شده شما با دلایل و مستندات تقاضای تجدید نظر نمایید

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید پرونده بررسی بشود .
مشهد هستید درخدمتم

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نیاز به بررسی اسناد و مدارک و رای دادگاه و نظرات کارشناسی هست چطور ممکنه نظر هیئت کارشناسی 5 نفره با اینکه به نفع شما بوده قاصی نظر هیئت سه نفره را مستند رای گرداند

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بهتراست با وکیل در این خصوص مشاوره بگیرید یا اقدام به وکیل معاضدت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متاسفانه سوال شما به صورت پراکنده و مبهم بیان شده است و به دلیل وجود این ابهامات و واضح نبودن سوال نمیتوان پاسخ دقیق حقوقی به شما ارائه شود تا راه گشا باشد.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

میتوانید اعاده دادرسی بدهید البته با دلایل متقن و جدید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

درخواست اعاده دادرسی مطرح بفرمایید ...

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

متاسفانه دیر اقدام کردید بهتر بود از همان اول وکیل میگرفتین یا اقلا از وکیل مشورت میگرفتین تا محکوم نشوید در حال حاضر هم بهتره با در دست داشتن مدارک حضوری نزد وکیل بروید یا حداقل تماس بگیرید چون لازمه مدارکتان رویت بشه.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز به بررسی دارد. با مدرک جدید امکان اعاده دادرسی هست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . می توانید درخواست اعاده دادرسی در دیوانعالی کشور انجام دهید ..

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

همراه با مدارک خود حضورا به همکاران وکیل مراجعه نمایید.قطعا میتوان مشکل را حل نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اسناد و مدارک شما باید بررسی شود

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام نیاز به بررسی دارد , در صورت داشتن مدارک مثبته قابل اعاده دادرسی می باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا رای هیئت 5 نفره ملاک می باشد مگر مگر با شرایط و قرائن تطبیق نداشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با سلام پرسشگر ارجمند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.