مشاوره حقوقی رایگان - ایراد قانونی حکم

با سلام
در شورای دهستانی رییس شورا صورتجلسه سازش نوشته که خواندگان مبلغ 150 میلیون بابت منزلی که فروخته اند به خواهان پرونده بدهند (در حالی که سند منزل هم به نامشان بوده فقط بر اساس این که مشاجرات خانوادگی فیصله یابد) خواندگان صورتجلسه را امضا کرده اما خواهان امضا نکردند و بایگانی شد 10 ماه بعد دادگاه دادخواستی دادند و قاضی بر اساس همان صورتجلسه ای که یکطرفه امضا شده بود خواندگان را محکوم نموده است آیا چنین حکمی ایراد قانونی ندارد؟ راهکار قانونی برای اعتراض و تجدید نظر چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می توانید با دلایل کافی در مرحله تجدید نظر اعتراض کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام چنانچه طرفین به سازش نرسیده و متعاقب آن گزارش اصلاحی صادر نشده باشد به نظر نمی رسد امضای خواندگان به تنهایی در ذیل صورتجلسه آنها را متعهد سازد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

راهکار قانونی این است که اگر رای صادر شده است تجدید نظر نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تصویر سازش نامه را ارسال نمایید تا بررسی شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این حق را دارید در مهلت تجدید نظر با ادله و مدارک خود اعتراض خود را به ثبت برسانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت قانونی به استناد مدارک خود تجدیدنظر کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تنها راه قانونی متصور برای شما این است که در مهلت مقرر قانونی به رای صادره مستدل و مستند اعتراض کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه سندی به امضا طرفین نرسیده باشد اعتبار قانونی نخواهد داشت و از موارد تجدید نظر خواهی میباشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با فرض عدم صدور گزارش اصلاحی و عدم امضای خواهان آیا میتوان در مرحله تجدید نظر به این دلیل استناد نموده و نسبت به حکم اعتراض کند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

توافق نامه باید با امضای طرفین باشه مگر اینکه در کنار اون برگه شاهد هم به دادگاه معرفی کرده باشه که تواما میتونه موجبی قانونی برای محکونیت خوانده باشه

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
چون خواندگان متعهد پرداخت بودند با امضاء ذیل تعهد نامه این امر مورد قبول و اقرار ایشان قرار گرفته لذا رای به محکومیت ایشان به انجام تعهد مبنی بر پرداخت مبلغ یاد شده صحیح به نظر می رسد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود در مهلت 20 روزه تجدید نظر، اعتراض خود را ثبت نمایید