مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه نامه

سلام من یک شهادتی دادم و شب بود درست ندیدم اما بعد از مدتی که دیدمش متوجه شدم که اون نیست به خاطر یک دعوا بعد الان می خوام اشتباه نامه بنویسم لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برو همان مرجعی که شهادت دادی و بگو اشتباه کردم شهادت خود را پس می گیرم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به دفترخانه مراجعه و اقرارنامه رسمی تنظیم نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به همان شعبه و نزد مقام قضایی می توانید حقیقت را بیان کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به مرجع مربوطه که شهادت ثبت شده است موضوع را بیان کنید تا شهادت شما رفع اثر شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان شعبه پیگیری و اعلام کنید