مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مجوز حمل سلاح گرم

سلام وقت بخیر من دفتر تولید محتوا دارم که عده ای مسلح با ادعاهای کاذب به ملک من هجوم آوردند خوشبختانه دو نفر دستگیر و سه نفر فرار کردن که سابقه دار هستن تهدید به مرگ شدم در این موقع چکار کنم حتی میترسم به دفترم برگردم به کارم ادامه بدم ایا به من مجو حمل سلاح داده میشه

پاسخ ها :

درخواست مجوز حمل سلاح گرم مجوز حمل سلاح گرم تهدید به مرگ حمل سلاح سلاح