مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه ، مهریه ، شیربها

با سلام و احترام . بنده 5 قلم بزرگ به همراه سرویس طلا در وسایل هنگام ازدواج خانواده خانم در لیست سیاهه جهیزیه وسایل و طلا را نوشته و امضا کردم . و بنده نسبت به 5 قلم و طلا ها فاکتور به اسم خودم دارم .
اقلام به عنوان شیربها خریداری نموده ام و خواهان طبق سند وکالت کلیه مهریه و شیربها را مال بنده بوده و به بنده بخشیده است .
بنده ام فقط جهیزیه را به خواهان بخشیده ام و حرفی از کل جهیزیه در سند وکالت نیامده .
1_ آیا 5 قلم به بنده متعلق می باشد؟
2_ آیا سرویس طلا که در لیست سیاهه آمده به بنده متعلق می باشد؟
3_ برای پس گرفتن این وسایل چه کار باید انجام دهم ؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما زوج هستید و بابت این اقلام فاکتور به نام تان دارید می توانید دادخواست استرداد آنها را از دفتر خدمات قضایی ارسال کنید در غیر این صورت اگر زوجه هستید باید طبق لیست سیاهه جهیزیه، جهیزیه خود را مسترد کنید