مشاوره حقوقی رایگان - خط شناسی و اضافه شدن به مبایعه نامه

با سلام و خسته نباشید
مبایعه نامه نوشته شده و مبلغی نقد و یک فقره چک به تارخ سه روز بعد فی المجلس به فروشنده داده شد (حدود 60٪ مبلع معامله)
بعد از نوشتن مبایعه نامه 48 ساعت بعد مبلغ ضر و زیان با همون خودکار و خط بر روی سه مبایعه نامه اضافه شد و فروشنده برگ مبایعه نامه اش رو دریافت کرد و چک رو نقد کرد
بعد از گذشت ده روز ادعای جعل بر روی مبایعه نامه کرده و شکایت در اگاهی کرده که ملک مورد معامله رو فسخ کنه و تنظیم سند نکنه.

ایا امکان این هست که خط شناسی تشخیص بده که بعد 48 ساعت متنی اضافه شده؟

ایا میتونه با این رویه ملک فروخته شده رو فسخ کنه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا توسط کارشناس قابل تشخیص است

وانگهی بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....