مشاوره حقوقی رایگان - وقف

چنانچه واقف فرزند ارشد را نسل در نسل متولی قرار داده باشد و متولی عزل شود و بعد فوت کند آیا فرزند ارشد او میتواند متولی شود؟

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله متولی چنانچه فرزند پسری که توانایی اداره کردن موقوفه را داشته باشد پسرش به عنوان متولی تعیین می شود و اگر ندارد می تواند اکبر اولاد ذکور بعدی را از طرف خود وکیل کند تا موقوفه را اداره کند. ‌