مشاوره حقوقی رایگان - وقف

چنانچه واقف متولی را نسل در نسل فرزند اول قرار داده باشدو متولی عزل شود و بعد فوت کند ایا فرزند اول متولی عزل شده متولی میشود؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
ملاک طبقه‌ است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است همان طبقه موجود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره اوقاف پیگیری کنید.
به نظر فرزندان می توانند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شامل فرزندان میشود. جهت کسب اطلاعات بیشتر از اداره اوقاف پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق مفاد وقف نامه و نظر واقف باید عمل بشود
و شخص متولی باید به تایید سازمان اوقاف برسد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر در وصیت به این مورد اشاره شده باشد مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر منظور فرزند اول بوده و ترتیب آن بلی

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

الزاما نباید فرزند او باشد میتواند فرزند فرزند دیگرش حتی اگر دختر باشد متولی شود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بله متولی چنانچه فرزند پسری که توانایی اداره کردن موقوفه را داشته باشد پسرش به عنوان متولی تعیین می شود و اگر ندارد می تواند اکبر اولاد ذکور بعدی را از طرف خود وکیل کند تا موقوفه را اداره کند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بدوا باید ببینید در وقف نامه شرایط به چه شکل بوده است و سپس مشخص نمایید عزل متولی به چه دلیل بوده است در اینصورت بهتر میتوان پاسخ داد