مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

با سلام
من 15روزه که منزلی را اجاره کرده و یک سوم پول رهن را هم پرداخت کرده ام.
بناچار اثاثیه خود را در زیرزمین و حیاط منزل چیده و چند روزی هم فرصت دادم.
متاسفانه مستاجر قبلی که یک ماه هم از قرارداد اجاره اش گذشته منزل را تخلیه نمیکند.
باید چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

بدون تخلیه نباید اجاره میکردید. فعلا بجز فسخ اجاره کاری نمیتوانید بکنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ظرف یک هفته حکم تخلیه را گرفته و مستاجر در صورتی که مدت اجاره به اتمام رسیده را تخلیه کنید به شرطی که شرایط قانون روابط موجر و مستاجر سال 1376 را رعایت کرده با شید .