مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با سلام، من در یک شرکت باربری کارگر بودم، 5سال آنجا از من سخت کار کشیدن، بیمه بودم و حقوقی میگرفتم که هرسال کمتر از اداره کار بود، 11 ساعت کار میکردم اونجا، مجموعا 60 ماه اونجا کار میکردم هیچوقت حق سنواتی حق سابقه ای حق مسکنی هیچی جز یه حقوق اونم کمتر از اداره کار به من نمیدادن حتی بعضی ماه ها حقوقم نمیدادن و چون اقوام خانومم بودن وعده وعید میدادن، نه فیش حقوقی هست چون حقوقم و دستی میدادن و رسیدی هم ازم نمیگرفتن، قراردادم ننوشتیم، چگونه شکایت کنم و چه قدر دستم رو میگیره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید بروید اداره کار

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری محل کار خود مراجعه و اعلام شکایت کنید