مشاوره حقوقی رایگان - کارفرما (استانداری) علیرغم بازگشت به کار توسط دیوان عدالت اداری و اداره کار سرباز میزند چه کنم؟

با سلام و عرض ادب و احترام
بنده از سال 87 از طرف اداره کل فنی و حرفه ای در استانداری مامور به خدمت شدم تا اینکه اداره کل فنی حرفه ای مکاتبه ای در سال 90 به استانداری داشته که از این تاریخ (19/9/90) به بعد این اداره کل هیچگونه قراردادی با آقای فلانی ندارد مراتب جهت اطلاع و هرگونه اقدام ارسال می گردد.
استانداری پاسخی به نامه مذکور نداد و کماکان بنده در استانداری تا سال 93 مشغول به کار بودم و استانداری حدود 200 هزار تومان بابت هرماه با عنوان حقوق به حساب بنده واریز مینمود
بنده در اداره کار دادخواستی مبنی بر مطالبه حقوق و مزایا ارائه نمودم و از آن به بعد بنده را اخراج نمودند
اداره کار بازگشت به کار و پرداخت مطالبات بنده را در سال 94 صادر نمودند
کارفرما بازگشت به کار را انجام نداد و اداره کار دوباره در سال 95 برای بنده حق السعی صادر نمود
کارفرما به رای اعتراض نمود و هیات حل اختلاف به نفع کارفرما رای صادر نمود
بنده به رای در دیوان اعتراض نمودم و دیوان رای را صادر و در متن آن قید کرده بود در همان هیات بررسی مجدد شود
همان هیات حل اختلاف با توجه به رای دیوان چنین رای صادر نمود : با توجه به اینکه (((استانداری بدون قرارداد محدود خواهان را بکارگیری نموده لذا با عنایت به رای دیوان عدالت اداری بازگشت به کار با حفظ سمت و شرایط قبلی )))و پرداخت مطالبات قانونی انجام گردد.
هم اکنون کارفرما میگوید ما تابع مقررات قانون کار نیستیم و قانون مدیریت خدمات کشوری شامل این آراء نمی شود
ولی بیا تا با شما قرارداد یک ساله ببندم.
سوال
1_ایا آراء صادر اداره کار و دیوان عدالت اداری که برای بنده صادر شده گویای این نیست که بنده شامل قانون کار می باشم؟
2_اگر قرارداد یک ساله با استانداری عقد نمایم قرارداد محدود خواهم شد و کارفرما میتواند بنده را در پایان قرارداد اخراج نماید؟
3_طبق ماده 7 تبصره 2 قانون کار بنده نیروی قرارداد دائم محسوب میشوم؟
4_عنوانی را که باید شکایت کیفری علیه کارفرما که معاون منابع انسانی استاندار است در متن دادخواست چه بنویسم؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

باید مشخص شود رابطه قراردادی و استخدامی شما دقیقا در چه زمانی به چه کسی بوده است، اگر نیروی شرکتی بوده اید یک روند پیگیری دارد اگر کارمند دولت روندی دیگر ...
بعید می دانم موضوع شما در عناوین کیفیری بگنجد. این که استانداری در حوزه قانون خدمات کشور است درست به نظر می رسد.
بهتر است اگر قصد پیگیری دارید به هیئت رسیدگی به تخلفات اداری و پس از آن دیوان عدالت اداری رجوع کنید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.