مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی

با سلام وقت بخیر شب گذشته همسر من همراه با دو نفر از دوستانش در ماشین یک جا توقف کرده بودند که گشت نیروی انتظامی مشکوک می شود و از ماشین 1/5لیتر عرق گرفته میشود که مقدار کمی از ان مصرف شده بود ان شب بعد از چند ساعت هر سه نفر از کلانتری ازاد شدند اما ماشین همسر من به پارکینگ منتقل شده مراحل بعدی چییست؟ و چگونه باید ماشین را ترخیص کرد

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما با مراجعه به شعبه ای که این پرونده ارجاع میشه که یا دادیاری میشه یا بازپرسی درخواست رفع توقیف میکنید و رفع توقیف میشه البته بعداز پرداخت جرایم تخلفات رانندگی و داشتن بیمه و معاینه فنی.در پایان اینم بدونید که به محض ثبت پرونده در هر شعبه ای سریعا پیامک دریافت میکنید بعد برابر همون شماره پرونده پیگیری میکنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره با وکیل مشورت کنید چون صرف مشکوک شدن برای تفتیش خودرو کفایت نمیکنه باید با دستور قضایی اینکار صورت بگیره.کشف جرم خودش با نقض قانون صورت گرفته و دادگاه میتونه به استناد همین برائت بده.چون اگه قرار باشه به صرف ظن خودروها تفتیش بشن یحتمل خیلی از شهروندان دستگیر بشن.اینکه فقط خودروی ایکس ظن پلیس رو برانگیخته بهانه خوبی نیست.منم به نصف خودروها ظن دارم بیان بگردند قول میدم یه چیزایی کشف کنند.اینکار حسب قانون واجد اشکاله و باید بررسی بشه.چون اغلب بدون دستور کتبی قضایی ماشین رو میگردند و تحصیل دلیل با نقض قانون حاصل میشه.مثل این میمونه پلیس به صرف ظن خونه های مردم رو بگرده.خب معلومه کلی جرایم کشف میشه کلی مواد مخدر و مشروب کشف میشه ولی عوضش آسایش و آرامش عمومی سلب میشه.قانونگذار حتما یه حکمتی دیده که گفته با حکم قضایی تفتیش بشه.ارزش حفظ نظم و امنیت عمومی خیلی بالاتر از کشف یه شیشه عرق هست.بله مشروب گرفتند ولی به چه قیمتی؟اگه مشروب جرمه تفتیش خودرو بدون دستور کتبی قضایی هم جرمه.اول به جرم ماموری که ماشینم رو گشته رسیدگی کنید بعد به جرم من رسیدگی کنید.قانون نگفته اگه مشروب پیدا شد تفتیش اشکالی نداره.قانون گفته تفتیش بدون دستور قضایی جرمه استثنا قایل نشده.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همسر شما شخصا برای آزادسازی ماشین بایستی اقدام کنند و به عدم اطلاع خود استناد کنند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادسرایی که پرونده ارجاع میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کلانتری پیگیری کنید تا پرونده به دادسرا ارسال شود بعد از ارسال پرونده به دادسرا می توانید درخواست رفع توقیف بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید همسرتان ذز کلانتری درخواست ترخیص خودرو را دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به شعبه مربوطه ای که پرونده تان در آن رسیدگی است مراجعه نموده و درخواست رفع توقیف نمایید