مشاوره حقوقی رایگان - برگه سفید امضا

سلام حدود 7سال پیش از برادرم 150متر زمین کشاورزی خریدم و ایشان کلیه مدارک مربوط به زمین را به من تحویل داد دوسال و نیم پیش به من یک برگه سفید با انگشت امضا داد که متن خرید زمین را داخلش نوشتم البته فاصله برگه سفید تاپر کردن آن یکسال طول کشیده حالا که زمین گزان شده از من به حرم برگه سفید امضا شکایت کرده و بنده را فروشنده ما غیر خوانده و جالب اینکه همین زمین را دوسال بعد از فروش به من یه خانم برادر م فروخته با توجه به اینکه مدارک دست من بود چجوری زمین را فروخته الان تکلیف من چی ممننونم

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز چون یکسری موارد در داخل سوال شما به نوعی پرسیده نشده و مهم هستن که با کامل شدن اون موارد در سوالتون جواب کامل دریافت خواهید کرد و مطمعنا الان اگر جوابی هم دریافت کنید جواب کامل و بی نقصی نخواهد بود بنابراین پیشنهادمیکنم در جهت ارشاد کافی و کامل و بدون خدشه با دادراه تماس بگیرید تا دوستان شما رو به یکی از کارشناسها متصل کنند و اونجاست که اون مواردی رو که شما ننوشتید کارشناس از شما میپرسه و جواب شما کامل داده میشه.مثلا نگفتید که زمین در تصرف شما بوده تا الان یا خیر و الان در تصرف شما هست یا خیر .بعد تاریخ شما مقدم تر هستش یا مشتری دیگه وووووو.....

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

برای پاسخ دقیق دادن به این سوال ابتدا لازم است شما به چند سوال پاسخ بدین.آیا مدرکی دال بر پرداخت بهای زمین به برادرتان دارید؟بهرحال بهای زمین را یا به حسابش ریختین یا چک دادین یا نقد دادین و رسید گرفتین.یا نقد دادین و رسید نگرفتین .شاهد دارید؟به جای ملک مال دیگری دادین؟باید معلوم بشه کی و به چه شیوه ای بهای زمین را پرداختین.منظورتان از مدارک دقیقا چه مدرکی است؟کل ملک چند متر است؟سند دارد؟سند بنام برادرتان است یا فرد دیگری؟چرا همان موقع متن قرارداد را ننوشتید بعد امضا کنید؟اگر برادرتان قصد نوشتن قرارداد نداشت پس چرا برگه سفید را برای شما مهر و امضا کرد؟برای اینکه بتوانیم به سوال شما پاسخ بدیم باید تمامی جزییات را بدانیم بصورت خلاصه اگر بخواهم پاسخ بدهم شما باید ادعای خودتان را ثابت کنید در غیر اینصورت دادگاه حق را به برادرتان خواهد داد و شما محکوم خواهید شد. ایشان همین مقدار که ثابت کنند برگه سفید امضا توسط شما پر شده برای محکومیت کیفری شما کفایت میکنه چون اینکار مطابق قانون جرمه مگر اینکه با ادله و قراین متقن بتوانید ادعای خودتان را نزد محکمه اثبات کنید.ضمنا صرف در دست داشتن مدارک دلیل حقانیت شما نیست مانع فروش ملک توسط مالک هم نیست چون ایشان می توانند بعنوان مالک مایملک خودشان را بفروشند اصل سند نزد ثبت اسناد هست سندی که مردم در دست دارند یک رونوشت از آن ثبت اصلی در نزد ثبت اسناد است.ملاک تشخیص دفتر ثبت است املاک ابتدا آنجا ثبت میشوند بعد برای مالک سند صادر میشود.مثل دفتر ثبت احوال و شناسنامه.آیا کسی که شناسنامه اش را گم کرده باشد دیگر نمیتواند ازدواج کند؟ثبت احوال بر مبنای احوال و وضعیت ثبت شده در دفتر خودش برای افراد شناسنامه صادر میکند اصل نزد ثبت احوال است سجلی تصدیق آن است که از روی دفتر ثبت احوال برای مردم صادر میشود رابطه سند و ملک هم مشابه رابطه فرد با شناسنامه است.فقط صاحب شناسنامه صلاحیت استفاده از شناسنامه خودش را دارد در مورد املاک هم سند ملک به نام کسی که بعنوان مالک ملک اسمش نزد دفتر ثبت اسناد ثبت شده اعتبار دارد. همانطوریکه من نمیتونم از سجل دیگران استفاده کنم فرد غیرمالک هم نمیتونه از سند ملک غیر بهره ببرد. قانون ثبت تنها کسی را که ملک به نام او ثبت رسمی شده باشد را مالک میشناسد.قولنامه تعهد فروشه مثبت مالکیت نیست سند مدرک مثبت مالکیته.اگه بتونید ادعای خودتان را ثابت کنید ورق برخواهد گشت و آنوقت شما میتوانید علیه برادرتان به اتهام فروش مال غیر شکایت کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت مشخص خواهد شده که سفید امضاء بوده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام توسط کارشناس سفید امضا بوده سند اصولا قابل تشخیص است ولی شما شکوائیه فروش مال
غیر و خرید مال غیر با علم و اطلاع را مطرح نمایید و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

متاسفانه اشتباه کردید ولی به ادله دیگر می ت آن استناد کرد