مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام. منزلی خریداری کردم که در سند پارکینگ قید شده بود و فروشند گفت پارکینگ بدون مزاحم هستش، بعد از خرید متوجه شدم پارکینگ مزاحم هست و یک خودرو پشت من پارک می کند، بعد از گذشت 2 سال ایشان مدعی هستن طبق کروکی و نقشه پارکینگ پارکینگ ایشان، پارکینگ جلوی هست نه پشتی، در صورتی که موقع خریدهم ایشان پارکینگ پشتیو خریدن، الان تکليف من چی هست باید پارکینگو بهشون تحویل بدم، یا نه با توجه به تصرفیت پارکینگ از اول برای واحد من، میتونم مالک پارکینگ جلوی باشم(با توجه به سند ونقشه پارکینگ پارکینگ بنده پارکینگ پشتی هست) می‌توانم با توجه به تصرفیت و اختصاص پارکینگ جلو از زمان ساخت به واحدم، مدعی پارکینگ جلو باشم

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

دادخواست الزام به تحویل پارکینگ با جلب نظر کارشناس به طرفیت فروشنده بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مطابق نقشه عمل نمایید و البته میتوانید به فروشنده نیز مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق نقشه و سند بایستی عمل شود و سبق تصرف شما نیز حاکی از حقانیت شماست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
جا نمایی پارکینگ تمام واحد ها در صورتمجلس تفکیکی مشخص شده است

از بابت پارکینگ مزاحم با شرایط خاصی
امکان اقامه دعوا و مطالبه خسارت وجود خواهد داشت