مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

سلام وقت بخیر بنده در تاریخ 1398/6/4جهت رسیدگی به طلاق توافقی رفتم دادگاه و اونجا گفتن برم پزشک قانونی بهم یه کاغذ دادن من فردایی اون روز رفتم پزشک قانونی و بعد چکاب گفتن جواب میره دادگاه البته دیگه ابلاغیه یا چیزی درمورد این که پزشک قانونی رفته باشم در روند پرونده ثبت نشده بود. امروز رفتم روند پرونده تو سامانه ثنا چک کنم نوشته شده بود (در تاریخ 04/06/1398 وقت رسیدگی به لحاظ معرفي به پزشكي قانوني تجدید و به وقت نظارت به تاریخ 17/06/1398 تغییر کرد) این یعنی چی باید دوباره برم پزشک قانونی؟؟؟ من وکالت تام از نامزدم دارم برای طلاق توافقی دارم

پاسخ ها :

یک وکیل

رفتن به پزشکی قانونی در موضوع طلاق فقط جهت بررسی بارداری و درصورت باکره بودن سلامت بکارت هست نه مورد دیگر. درصورت تمایل تماس بگیرید