مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنده تحت عنوان نشر و عرضه غیر مجاز جزوه و فیلم آموزشی

سلام
بنده پارسال در ایام امتحانات از طریق فضای مجازی بابت تدریس دروس دانشگاهی به حسابم مبلغ 650 هزارتومان واریز شد و تدریس خودم رو بصورت اینترنتی انجام دادم.اما هویت شخصی که بهش تدریس کردم و چت هاش رو ندارم.
یک ماه پیش از من شکایت شده که جزوه و فیلم اموزشی یکی از موسسات کنکور ارشد رو فروختم و مبلغ 650 هزارتومان برام واریز شده.
مدارک شاکی هم یک اسکرین شات از تلگرام هست که داخل اون یکسری پیام ها بابت فروش کلاس و جزوه رد و بدل شده و در اخر برای واریز وجه فروشنده شماره کارت و نام بنده رو به خریدار فرستاده و واریز انجام شده و فایل ها براش ارسال شده.الان بنده توضیحاتم رو به بازپرس ارائه کردم ولی گفتن که باید بابت واریز پول پاسخگو باشید.نظریه کارشناس هم نشر غیر قانونی رو تایید کرده و پلیس فتا اسکرین شات ها رو تایید کرده که تقلبی نیست و متعلق به یک کانال حسابداری هست.
ولی خب هیچ مدرکی بابت انتساب این پیام ها به بنده ندارند جز اینکه داخل پیام شماره کارت من رد و بدل شده و پول به حسابم واریز شده و فرض رو بر این قراردادن که شخص فروشنده من بودم چون شماره کارت برای من بوده است.
بنده به بازپرس توضیح دادم که این واریز با واسطه بوده و شماره کارت من رو خیلی ها ممکنه داشته باشند و فروشنده کلاس بابت پول واریزی به حساب بنده از من تقاضای تدریس داشته .
درحالی که مدرکی از اون شخص فروشنده اصلی کلاس ندارم و هویتش برام نامشخص هست.
اساسا واریز وجه به حساب بنده از مصادیق تحصیل مال نامشروع نیست.و بنده اختیاری از این بابت نداشته ام.چگونه از خودم در دادگاه دفاع کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینکه دفاعیات چگونه باشد تخصص وکلاست و زمان دادگاه و جلسه محدود است و دادگاه حوصله شنیدن مطالبی غیر قانونی و غیر مرتبط را ندارد با دفاعیات مختصر در عین حال مفید باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.