مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مطالبات از فروشنده

بنده 8 روز پیش 9 شب یک قولنامه دستی برای خرید ماشین تنظیم کردیم تمام چک و 30میلیون پول دادم بعد امضای قرارداد متوجه شدم فروشنده نوشته تا پاس نشدن چک ماشین نزد فروشنده می‌ماند من قبول نکردم و چک300میلیون گرفتم و پشت قولنامه خودم رسید امضا کردم فردا9 صبح بهم پیامک داد ماشین را میخوای یا بفروشمش منم پیامک دادم بفروش طرف همان پیامک را فسخ معامله حساب کرد و تو قولنامه فسخ معامله30میلیون ذکر کرده بود 12 میلیون از پولمو کم کرد مابقی با چک20میلیون منو پس داد و بقول خودش18میلیون را بهم هبه کرده اما رسید نگرفت و منم کپی قولنامه را پاره کردم و اصلی را دارم من یک اظهارنامه براش فرستادم ولی کاری نکرد و بهم گفته اگر شکایت بکنی منم 18میلیون را که بهت بخشیدم ازت میگیرم حالا چیکار کنم تا 12میلیون خودم ازش بگیرم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک را ببینم تا بتوانم راه حل کامل بدهم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

دادخواست دقیق و سنجیده میخواد اینکه متن و عنوان چه باش تخصص و صلاحدید وکیل است لطفا قبل مشاوره به هیچ وجه اقدامی نکنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید طبق مفاد قرارداد عمل نمایید
و دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید