مشاوره حقوقی رایگان - مقدار دیه و شکایت

با سلام.
من 1 ماه پیش با ماشین پسر عموم که راننده پسرعموم و من سرنشین بودم زدیم به تیر برق که دست من در حادثه شکست و یه پلاتین خورد و مقداری هم پیشونیم پوست شد حالا اولا سوالم اینه که حدودا چقدر دیه به من میدن ؟ سوال دومم این که چون پسر عموم هیچگونه حمایتی من رو نکرد و پول پلاتینم رو حتی ندادن و به دیدنم هم نیومد من موقعی هست که بشه رضایت ندم؟ یا منظور موقعی هست که اونا بخواد رضایت من رو جلب کنن؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در مورد دیه که بستگی به نظر پزشکی قانونی داره . دیه شما رو بیمه شخص ثالث میده و رضایت دادن هم اجباری نیست و کسی نمیتونه شما رو مجبور کنه که رضایت بدید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم