مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام بنده 3 ماه برای کارفرما کار کردم ولی حقوق وحق بیمه من رو نداده .
بعد از چهار ماه که گذشته وپولمو نداده حالا که میخوام شکایت کنم ازشون تهدید کرده که تهمت سرقت بهم میزنه .
وگوشی ای که خودش برای کار در اختیارم گذاشته رو سرقتی اعلام میکنه .
به نظر شما شکایت کنم .میتونه همچین کاری انجام بده

پاسخ ها :

تهدید به شکایت سرقت توسط کارفرما عدم پرداخت حقوق و بیمه توسط کارفرما کارگر کارفرما