مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

5 ماه هست که در شرکتی کار میکردم ،الان یک ماه هست که اخراج شدم و حقوقم تا عید پرداخت شده ولی بعد از عید یک ماه پرداخت و ماه دیگر پرداخت نشده،افزایش حقوق سال جدید و سنوات و عیدی سال جدید پرداخت نشده
و بیمه بنده در این 5 ماه هیچوقت پرداخت نشده است ،
هیچ مدرکی جز واریز حساب بانکی و یک رسید سفته به شرکت ندارم ،
آیا امیدی هست به گرفتن حقم؟
3 ماه قبل از عید قرارداد داشتم ولی هیچ نسخه ای به بنده ندادند‌.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله با طرح شکایت ا ز طریق اداره کار به حق خود می رسید