مشاوره حقوقی رایگان - بکارت

سلام خسته نباشید حدود یک سال پیش من با پسری که فریبم داد وارد رابطه که نه جوری بود که کمی الت خود را داخل وارژنم کرد که سریع عقب کشیدم فقط یکم درد احساس کردم در همون لحظه ولی خونی ندیدم ولی فردای اون روز یکم خون دیدم ولی فقط همون یه لحظه دیگه نه ادامه داشت نه دردی داشتم نه چیزی ایا پرده بکارت من پاره شده؟ میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر
ولی برای اطمینان به پزشک زنان مراجعه کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
خانم محترم در این گروه فقط موارد حقوقی را جواب میدهند نه موارد پزشکی . شما باید به پزشک مراجعه تا شما را معاینه نماید تا مشخص شود که .......

یک وکیل

میتوانید به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی سلامت بکارت با پرداخت هزینه بگیرید. توبه نیز بکنید. درصورت عدم بکارت قابل ترمیم با جراحی هست