مشاوره حقوقی رایگان - سرقت جهیزیه

سلام خسته نباشید. من میترسم شوهرم جهیزیه ام رو بدزده چون فکر میکنم که نقشه ای داره. ماسیاهه جهیزیه هم تهیه کردیم. یه سوال داشتم. شوهر من اگه توی مسافرت باشد و جهیزیه منم درزمانی که ایشون تو مسافرته دزدیده بشه آیا در اینصورت پلیس میفهمه که مقصرشوهرمه که دزدیده. چون فکر میکنم که شوهرم به پلیس خواهد گفت که مسافرت بوده و کار اون نبوده. آیا در اینصورت اگه چیزی دزدیده بشه شوهرم بخاطر اون سیاهه موظف به برگرداندن جهیزیه ام میشه یا نه؟ چون میترسم زمانیکه در مسافرته یه نفری را برای دزدیدن بفرسته تا دزدی را برعهده یکی دیگه بندازه. 1- آیا شوهرم میتونه دزدی را برعهده یکی دیگه بندازه؟ 2- آیا بخاطر اون سیاهه در صورت دزدیده شدن جهیزیه ام موظفه که جهیزیه ام راتمام کمال برگردونه؟ لطفا به این دوسوالم جواب بدین.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
سوالتون مبهمه ولی هر کاری احتمالش هست ولی برای کاری که هنوز انجام نشده نمیتوان قضاوت نمود

یک وکیل

بهتر است مواظب مرغ خودتون باشید و سگ همسایه را دزد نکنید. اگر میترسید جهیزیه را در اختیار خود بگیریدیا از راه قانونی آن را مطالبه کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تامین خواسته بدهید تا هرچه زودتر جهیزیه خود را بیاورید