مشاوره حقوقی رایگان - حقوق زن

سلام. من سه بار زایمان کردم دوتا دختر دارم بچه اولم پسر بود 20روزش بود به دلیل مشکل قلبی فوت کرد الان دختر کوچکم 3سالشه وشب وروز گریه میکنه.خودمم افسردگی گرفتم نه حاضر میشه پیش یه دکتر حسابی ببرش نه با من که افسرده شدم درست رفتار میکنه حالا هم میگه اگر برام پسر نیاوردی زن میگیرم منم به هیچ وجه بچه نمیخوام آیا حق این کارو داره

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر عمل زوح صحیح نیست وموظف است هزینه های درمان که حز نفقه محسوب میشود پرداخت نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید به مشاور خانواده مراجعه نمایید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام خیر حق این کار را ندارد و شما می توانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مشاوره خانواده حل و فصل کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر به هیچ وجه بچه دار نشو و مدرک دفاعی از خودت جور کن چون احتمالا به مشکل برمی‌خورید