مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق و حقوق زوجه پس از طلاق

با وجود این که درخواست کتبی از قاضی کردم و چندین بار خواستم که برای من جلسه مشاوره بگذارد،بدون این که حتی یک جلسه مشاوره برای من بگذارند و به هیچ مشاوره ای من را نفرستادند و من را بدون هیچ دلیل روانشناسی
و با تهمت فال گیری که ابدا تا کنون نکرده ام مطلقه کرد. از طرفی شوهرم یک برگه مرکز مشاوره قم که فرسنگ‌ها با من فاصله دارد ،در پرونده گذاشته. چندین سال زحمتم برا ساختن زندگی مشترک را نادیده گرفتند.آیا این کار قانونی است، آیا میتوانم حقم را قانونی پس بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان احقاق حقوق شما وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید به حکم صادره اعتراض نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طلاق با زوج است و هر زمان بخواهد می تواند همسر خود را طلاق دهد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه طلاق از حقوق مرد است و رئیس شعبه بنابر صلاحدید ممکن است جلسات مشاوره بگذارد یا جلسات را به تاخیر بگذارد که به خیر بگذرد قضیه طلاق ولی ملزم به این کار نیست و حتی اگر مرد هیچ دلیل موجهی نداشته باشد نیز می‌تواند گواهی عدم سازش صادر کند

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

با سلام اینکه به چه دلیلی و چگونه و با چه مدرکی قاضی حکم طلاق داده است باید بررسی شود اما تحت هر شرایطی شما می‌توانید حق و حقوق مالی خود را دریافت نمایید و قاضی موظف است در حکم طلاق نسبت به حق و حقوق مالی شما اظهار نظر و تعیین تکلیف بکند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر سوال شما در خصوص طلاق است با توجه به اینکه مرد می‌تواند دادخواست طلاق را به دادگاه بدهد به نظر می‌رسد جای دفاع نداشته باشید ولیکن تمامی حقوق مالی ناشی از ازدواج می‌توانید مطالبه کنید حتی اگر طلاق به ثبت رسیده باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام تحت هر شرایطی شما می‌توانید حق و حقوق مالی خود را مطابق قانون مطالبه نمایید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام با فرض سوالی که مطرح نمدید اظهار نظر مشروط به مطالعه وبررسی پرونده می باشد علی ایحال با در دست داشتن مدارک واحکام دادگاهها به نحو حضوری به دفتر وکیل ویا کانون وکلای شهر واستان خود مراجعه نمائید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید