مشاوره حقوقی رایگان - دیه سگ گرفتگی

سلام وقت بخیر
فردی با من دعوا کرد سر زمین منکه باهاش دست به یقه شدم سگ اونی که داشت مارو ازهم جدا میکرد نمی ذاشت دعوا کنیم سگ اون شخص همون ادمی که با من دعوا میکرد گاز گرفت اونم رفته از من شکایت کرده ولی سگ هم مال من نیست حتا منو هم نمیشناسه سگ من چجوری ثابت کنم سگ من نیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد