مشاوره حقوقی رایگان - اثبات وقوع بیع

با سلام
من حدود ده سال پیش ماشینم رو به صورت قولنامه دست نویس به شخصی فروختم و ایشون برای تنظیم سند مراجعه نکردن چندین سال بعد ماشین رو به شخص دیگری فروختن و از من درخواست کردن که ماشین رو به شخص سوم انتقال سند بدم من هم ماشین رو سند زدم و برای تعویض پلاک هم دوماه به ایشون وکالت دادم ولی ایشون تعویض پلاک رو انجام ندادن و گفتن ماشین مشکل دارد ولی گفتن خودشون حل میکنن و رفتن حالا اخیرا برای من پیامک های جریمه پلاک ارسال میشود و هنوز به نام من است
من به پلیس راهور مراجعه کردم و درخواست فک پلاک کردم و انها حکم توقیف خودرو را دادن بعد این ماجرا ایشون از من شکایت کردن و درخواست اثبات وقوع بیع رو کردن من چه اقدامی باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست متقابل الزام به فک پلاک و خسارات را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همین دفاعیات را در دادگاه ارائه کنید توجه میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر همانیست که بهش وکالت دادید تایید کن ولی بگو تا فک پلاک نکنه اجازه ترخیص نمیدهم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.