مشاوره حقوقی رایگان - اصلاحات ارضی

با درود
زمینی به مساحت بیش از 50 هکتار که در مرحله دوم مشمول اصلاحات ارضی شده اما سند دفترچه ای بنام پدر بزرگ مرحومم داشته که عینا به پدرم منتقل شده است.قسمتی از این پلاک پس از اصلاحات ارضی، ملی اعلام و قسمت دیگر با تحدید حدود به پلاکهای کوچکتر تقسیم و به افراد فروخته شده(پس از اصلاحات ارضی) که دقیقا توی سند قید شده.اما بخش باقیمانده همچنان متعلق به پدرم (با توجه به تحدید حدود) میباشد.اما در تصرف همان افرادی است که قطعاتی را خریداری کرده اند.که فعلا پیگیری حقوقی صورت نگرفته.
سوال- برا باز پس گیری زمین از منابع طبیعی اقدام کردیم اما کارشناسان بر اساس عرف غلط منطقه به رغم اینکه زمین در برخی قسمتها آثار شخم، کانال آب و راه دسترسی و کلبه وجود دارد(بر اساس عکس هوایی دهه 40)صرفا مساحتی که این آثار وجود داشت را که مساحت بسیار کمی است (به این دلیل که منطقه جنگلی است و در عکس هوایی زیر درختان تنومند و سایه دار امکان رویت برهم خوردن زمین یا کشت های کوتاه قامت نیست) را تایید کرده اند.
آیا در دست داشتن سند مالکیت به همراه چند مورد که نشان از فعالیت کشاورزی دارد کافی نیست که کل سند مستثنیات اعلام بشه.?
لطفا راهنمایی بفرمایید.سپاس

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

امکانش هست اما با یه خط دو خط مشاوره رایگان مشکل شما حل نمیشه !

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اقامه دعوا به طرفیت اداره منابع طبیعی و افزایش مستثنیات ، تخصصی میباشد و شما می بایست دعوا را به صورت صحیح مطرح نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.