مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر با داشتن غیبت

سلام جناب من 23 سالمه غیبت دارم و درس هم نخوندم پدرم 20 سالم که بود فوت شد الان برای گرفتن کفالت اقدام کردم میگن چون غیبت داری نمیشه باید بری خدمت من شرایط خدمت ندارم هم مادرم تنهاس هم مشکلات اقتصادی دارم مثل مستاجر بودن میخواستم راهنماییم کنید که آیا راهی هس یا نه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درخواست توجیه غیبت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس 10) ثبت کنند.ودر صورتیکه غیبت شما موجه باشد معافیت کفالت شما پذیرفته میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر معافیت شما به علت غیبت باید سر خدمت بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان نظام وظیفه پیگیری شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر راهی نیست مادرت را به کمیته امداد معرفی کن و برو سربازی ودر سربازی هم به فرمانده مربوطه مشکلات خود را مطرح کن البته با مدرک

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درخواست معافیت را مطرح نمایید و در کمیسیون بررسی خواهد شد