مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

همسر من خونه رو ترک کردند و کلیدی از خونه در اختیار من نبود ک برگردم به منزل، ایشون درخواست تمکین دادند و جلسه دادگاه برگزار شد و من اشاره کردم ک ایشون دست بزن دارن و پرونده کیفری باز دارن و اینک مدام خونه رو ترک میکنند، اما قاضی فقط از من پرسید حاضر ب تمکین هستی و من گفتم بله در صورتیکه منزل و وسایل در شان من فراهم بشه، رای دادگاه اومد و من و موظف ب تمکین کرد و گفت هچ موردی نیست ک من تمکین نکنم، چون همسرم فقط قولنامه ارائه دادند، من اعتراض زدم ک هیچ اشاره ای به وسایل زندگی نشده ، حالا سوالم اینه ک دادگاه تجدید نظر رسیدگی میکنه یا ممکنه رای قاضی قبلی و صادر کنه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام دادگاه تجدید نطر با توجه به دلایل و مدارکی که در لایحه اعتراض خویش استناد فرمودید رای صادر خواهد کرد نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اینجوری که شما میگید نیست تا مددکار نماینده دادگاه احراز نکتد که خونه مهیای زندگی است اجراییه صادر نمی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لایحه دفاعیه دقیق تنظیم نمایید و در دادگاه تجدیدنظر بررسی خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.