مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سفته

یک شرکت برای شروع همکاری از من یک سفته بیست میلیون تومانی گرفته و قرار داد یک نسخه است که فقط دست کارفرماست در قرارداد تاریخ همکاری قید نشده و کارفرما سفته را به خاطر سیم کارتی که به من داده از من سفته را طلب کرده روزی که میخواستم جدا بشم گفت سیم کارت رو تحویل بده بیا یه ماه دیگه سفته ات رو بگیر ، موقع تحویل سیم کارت هم به من رسید نداد ، از طرفی الان یک ماه شده و من بهش پیام دادم که سفته رو بگیرم گفت نمیخواد بیای خودم سفته رو پاره میکنم و برداشته فقط قسمت اسم خودش رو پاره کرده و لاشه رو تحویل نمیده ، - خب سیم کارت دست ایشان است و من چطور میتوانم ثابت کنم که سیم کارت دست من نیست .برم اداره پلیس و بگم سیم کارت من دزدیده شده - چون ممکن است با این سیم کارت هرکاری بکند و درآخر بگوید که من دست نوشته دارم که ایشان مسئولیت استفاده از سیم کارت را برعهده گرفته است. در پشت برگه سفته در اون قسمت کوچیکه نوشتم برای ضمانت و شماره سریال سفته رو هم ندارم ، الکی نگرانم ؟ چی کار کنم الان ؟ نیازی به دریافت لاشه سفته هست یا این که نه دیگه همین که اسم خودش رو پاره کرده دیگه نیازی به دریافت سفته نیست؟

پاسخ ها :

سوء استفاده از سفته ضمانت سوء استفاده از سیم کارت پس گرفتن سیم کارت دریافت سفته سفته سیم کارت