مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت

سلام، به جهت کارآموزی در یک شرکت خصوصی در قسمت مالی از من خواستن150 تومن سفته بدم و زمانی که داشتم این کار رو میکردم به جز اطلاعات شخصی و امضا اجازه ندادن حسن انجام کار رو بنویسم روی سفته
اما گویا اجازه میدن پشت صفحه این مطلب رو بنویسم و البته قراردادی هم نوشته نمیشه چون فعلا تحت آموزش هستیم خواستم بدونم برای این که مشکلی پیش نیاد چکار باید بکنم

پاسخ ها :

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام در صورت قطع همکاری با شرکت و عدم استرداد سفته طی یک اظهارنامه درخواست استرداد آن را با توجه به تضمین حسن انجام کار بودن آن نمایید .