مشاوره حقوقی رایگان - نسق زراعی ثبت شده در دفتر توزیع اداره ثبت

با سلام در دفتر توزیع اداره ثبت اعیان کروم و باغ به نام پدر بزرگ بنده به ثبت رسیده با قید پلاک و همچنین اعیانی عمارت مسکونی ولی چون در زمان اصلاحات پدر بزرگ بنده در قید حیات نبودن لذا دوتا از عموهای بنده همه رو به نام خود نسق زراعی گرفتن با توجه به سند مربوطه در اداره ثبت بنده می توانم اقدام کنم

پاسخ ها :

نسق زراعی ملک