مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر زن

سلام
من ده ساله ازدواج کردم و خانومم دوپسر برام اورده و من خیلی دوسش دارم و نمیتونم پیش کسی این کارش را بگم به خاطر همین به شما پناه اوردم مدتی رفتار همسر خیلی تغییر کرده حتی کارش جایی رسیده بود که میگفت خوش به حال فلانی که فرار کرد و خودشو راحت کرد چند وقتی متوجه شدم که اصلا به من علاقه نداره و از من نفرت داره به طوری که 6سال ما کنار هم نخوابیدینم فقط شبایی که خودش میخواست با هم بودیم من این رفتارشو میزاشتم به حساب بچه داریش بعضی موقع ها هم به خودم میگفتم ببین چقد دوستم داره که به خاطر من پیش بچه ها میخوابه چند سال بود هرکاری میکردم بهم میگفت وظیفته هر چه قدر براش محبت میکردم نفرتشو بیشر نشونم میداد و بدون هیچ بهانیه ای قهر میکرد و میرفت یه سری قهر کرد رفت من تصمیم گرفتم طلاقش بدم ولی با اسرار ریش سفیدا رفتم دنبالش که با برادراش درگیر شدم و حسابی کتکم زدن بعد چند ماه به اسرار ریش سفیدا رفتم دنبالش و اوردمش از اون روز این زن قبلی نبود احساس غریبگی میکردم پیشش اصلا باهاش راحت نبودم خودشم هفته ای سر حرف رو باز میکرد و میگفت بزرگترین اشتباه زندگیش من بودم نه طلاق میگرفت نه زندگی میکنه از پارسال که من با کل خانوادش دعوام شد ماهی یه بار میرفت خونه مادرش اول دعوا میکرد بعد قهر میکرد بعد من که راضی میشدم بره اشتی میکرد و سوار ماشینش میکردم میرفت
اخرین باری که این کارو کرد پسر بزرگمو نمیخواست ببره دیده که بچش تحمل دوری مادر رو نداره نرفت بچه کوچیکش بی حال بود گفت میبرمش دکتر رفت بیرون و من دنبال پنبه میکشتم که رفتم سر کمد لباس یه گوشی پیدا کردم با یه پیام عزیزم جواب بده قلبم درد گرفت و چندتا پیام خالی و 17دقیقه مکالمه در همون روز . من رفتم بیمارستان دنبالش میخواستم ببرمش خونه مادرش که کلی اسرار کرد گفت همه چیز رو میگم امدیم خونه هرکاری کردم نگفت تهدید به مرگ کردم گفت پسره دوست پسره زمان مجردیمه که منو تو خیابون دیده و من خواستم که ازم دست بکشه رفتم یه گوشی خریدم و بهش زنگ زدم گفتم من ازدواج کردم حرفش شده این ولی من رفتم پرینت یسال گوشی رو در اوردم اینا با هم در رابطه بودن الان قبول نمیکنه میگه افترا میزنی بهم گفت منو ببر مشهد توبه کنم منم بردمش الان دو روز برگشیم ولی حواسش اصلا به زندگی نیست فک کنم میخواد با پسره فرار کنه چکار کنم لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

کار شما حقوقی نیست بروید پیش مشاور روانشناس

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هر دو با هم به یک دکتر مشاورمجرب روانشناس مراجعه کنید