مشاوره حقوقی رایگان - راه تجمیع و یکی کردن دو پرونده شکایت طرفین یک معامله که هر کدوم در شهر خودشون بر علیه دیگری

یک اتومبیل معامله شد بصورت شفاهی .
خریدار در پرداخت ثمن تعلل کرد و با مکالمات تلفنی اقرار به تعلل کرده و با توجه به نوسانات بازار باعث خسارت فروشنده شد . فروشنده 20
میلیون چک برای جبران خسارت از خریدار گرفت .
الان فروشنده مثلا ساکن بابل هست و دادگاه بابل برای خریدار زمان حصور در دادگاه تعیین کرد
و خریدار مثلا ساکن چالوس هست و دادگاه چالوس برای خریدار در حل اختلاف زمان حضور تعیین کرد .
سوال اول:
(با توجه به اقرار تعلل در پرداخت ثمن که در مکالمات تلفنی که خریدار کرده )میتونه چکی که برای خسارت تاخیر تادیه ثمن داده پس بگیره؟
سوال دوم :

با توجه به این که موضوع شکایت یک معامله هست با دو شکایت طرفین بر اساس محل سکونتشون ، پیامک قضایی هم برای شکایت در بابل وقت حضور داده و هم برای شکایت چالوس جداگانه وقت حضور داده .
، چطور میتونیم این دو شکایت رو در یک دادگاه پیگیری کنیم؟ (یا بابل یا چالوس )آیا خود دادگاه این کار رو انجام میده یا یکی از طرفین باید به دادگاه پیشنهاد بده ...راهش چیه؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در اولین جلسه رسیدگی در هر کدام از دادگاه ها موضوع رسیدگی دادگاه دیگر را مطرح نمایید رسیدگی شورای حل اختلاف در مرحله اول ایجاد سازش بین طرفین است و نهایتاً پرونده رابه دادگاه ارسال خواهدکرد
با توجه به اینکه قرارداد شفاهی بوده است اثبات خسارت فوق به صرفه پیامک مشکل به نظر می رسد